حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور

رونمایی از «سامانه ملی باروری» به زودی

رئیس مرکز مدیریت آمار و اطلاعات وزارت بهداشت و درمان از افتتاح و رونمایی از سامانه ملی باروری سالم در آینده ای نزدیک خبرداد و گفت: در این سامانه کل مسیر بارداری رصد می شود و اطلاعات و سوابق مراجعات را در اختیار بیماران و متخصصان مربوطه قرار می دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 02
کد خبر: ۱۵۲۸۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، امین بیگلری خانی رئیس مرکز مدیریت آمار و اطلاعات وزارت بهداشت و درمان در رابطه با روند الکترونیکی شدن خدمات بهداشتی و درمانی در کشور با برنامه «روزنه» رادیو گفت وگو مصاحبه تلفنی کرد.

بیگلری خانی گفت: بحث الکترونیکی شدن خدمات بهداشتی و درمانی در ایران از سال 1360 و ابتدا هم از آزمایشگاه های تشخیص طبی و پزشکی آغاز شد.

وی افزود: اوایل دهه هفتاد بیمارستان های کشور مجهز به سامانه های بیمارستانی شدند و بعد هم پروژه هایی مانند نسخه نویسی الکترونیکی اجرایی شد و در حال حاضر در حال پیگیری به کار بستن هوش مصنوعی در فرآیندهای مربوط به حوزه سلامت هستیم.

رئیس مرکز مدیریت آمار و اطلاعات وزارت بهداشت و درمان اظهارکرد: رویکردهای اولیه برای استفاده از خدمات فناوری و اطلاعات در حوزه سلامت، بیشتر اقتصادی و مالی بود اما در طول زمان و به تدریج از این اطلاعات و هوش مصنوعی به منظور کمک به امر تشخیص و درمان، کشف ترکیبات جدید دارویی، حل مشکلات ناباروری و اصلاح زنجیره تأمین دارو و تجهیزات استفاده می شود.

بیگلری خانی گفت: وزارت بهداشت با توجه به این رویکرد جدید دانشگاه مجازی خود را به دانشگاه هوشمند تغییر نام داده و در تلاش است که از تسهیلات جدید هوش مصنوعی در حوزه سلامت استفاده کند تا خدمات پزشکی و بهداشتی باکیفیت تری به شهروندان ارائه دهد.

این مقام مسئول از افتتاح و رونمایی از سامانه ملی باروری سالم در آینده ای نزدیک خبرداد و گفت: در این سامانه کل مسیر بارداری رصد می شود و اطلاعات و سوابق مراجعات را در اختیار بیماران و صاحب نظران و متخصصان مربوطه قرار می دهیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از خدمات حوزه سلامت از طریق پنجره واحد دولت هوشمند در اختیار مردم قرار می گیرند افزود: ما به صورت هفتگی یک سرویس را به سرویس های خدماتی قبلی حوزه سلامت اضافه می کنیم.

بیگلری خانی با اشاره به تحقق 80 درصدی پرونده جامع الکترونیک سلامت اظهارکرد: ما در تلاشیم تا پایان سال از آن رونمایی کرده و در اختیار پزشکان و کادر سلامت و درمان و شهروندان قرار دهیم./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار